Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

PARENTHOOD-TRAILER _ ΓΟΝΕΙΚΟΤΗΤΑ _ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ_ ΓΟΝ.ΙΣ.







Ένα εξαιρετικό ντοκιμαντέρ προϊόν εθελοντικής προσφοράς και σοβαρής προετοιμασίας 2 ετών βρίσκεται στην τελική ευθεία για την απογείωση του. Συμμετέχει σε πολλά διεθνή φεστιβάλ, από την μια άκρη της γης μέχρι την άλλη, δημοσιοποιώντας όλη την αλήθεια για το διαζύγιο και τα παιδιά στην Ελλάδα.

Η Ελληνική πραγματικότητα στο διαζύγιο και τον χωρισμό αποτυπώνεται από υπεύθυνα και επίσημα χείλη. Με επίκεντρο τα παιδιά και την ανάγκη τους για δύο γονείς ανεξάρτητα οικογενειακής κατάστασης προσφέρεται η λύση από ειδικούς επιστήμονες και εθελοντές του ΓΟΝ.ΙΣ.

 Σύντομα θα μπορεί να προβληθεί και στην Ελλάδα.





Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν. Δημοσιογραφική έρευνα απο την Σοφία Ιερεμία, δημοσιογραφική επιμέλεια απο την Τζίνα Στασινοπούλου, καλλιτεχνική επιμέλεια απο τον Ευθύμιο Αγαπητό, Διεύθυνση Φωτογραφίας ΒΑΠΨ, μοντέρ Παναγιώτης Λεωνάρδος και σκηνοθέσία απο τον Αλέξη Πόνσε Ψαρρό, καθώς και όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση και οριστικοποίηση του.



Καλοτάξιδο !!!



Σύλλογος ΓΟΝ.ΙΣ. ΑΙΟΛΟΥ 102 -3ος Όροφος, www.gonis.org.gr - 2103251850 - 697 2755552

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.